Otellerde beş yıldızlı eğlence

ANTALYA'da yaz sezonunda yerli yabancı binlerce turiste ev sahipliği yapan otellerde hazırlanan müzik ve dans gösterileri yoğun ilgi görüyor.

04 Temmuz 2018 Çarşamba 12:30
Otellerde beş yıldızlı eğlence

Belek ve Tekirova'daki 5 yıldızlı otellerde farklı kültürlerin danslarının yansıtıldığı müzik ve eğlence dolu geceler turistlerden büyük ilgi görüyor. Horon ve zeybek gibi Anadolu motifleriyle süslenen eğlenceyi kaçırmak istemeyen turistler saatler öncesinden yerini alıyor.

45 kişilik dans ekibi ve etkileyici sahne dekoruyla AskhBy Harem, etnik danslarıyla izleyenleri büyülüyor. Pazartesi günleri saat 21.30'da başlayan AskhBy Harem gösterisi, Balkan danslarının yanı sırada zeybek, horon ve Kafkas figürlerine kadar çeşitli kültürel dansları izleyiciyle buluşturuyor. Turistler iki saat süren gösteriyi alkışlarıyla destekliyor. Gecenin sonunda kostümleriyle sahnede kalan dansçılar, bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Anahtar Kelimeler:
AntalyaEğlence
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.