OSMED sektör buluşması yapıldı

OTEL Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED) tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'Satınalma, Gastronomi ve Teknik Sektör Buluşması' Antalya'nın Serik İlçesi'nde gerçekleştirildi.

09 Aralık 2016 Cuma 16:28
OSMED sektör buluşması yapıldı
Belek Turizm Merkezi'ndeki Maritim Pine Beach Otel'de düzenlenen Satınalma, Gastronomi ve Teknik Sektör Buluşması'na, otel satın alma müdürleri, genel müdürleri ve turizm sektörü çalışanları katıldı. Toplantının açılışında konuşan OSMED Başkanı Murat Arıncı, bu yıl 4'üncüsünü düzenledikleri sektör buluşmasını çok zor bir dönemde yaptıklarını kaydetti.

Şartları zorlayarak toplantıyı gerçekleştirdiklerini aktaran Arıncı, Türk turizminin konaklama sektöründe dünya şartlarında rekabetin içinde olması gerektiğini ve buna önem verdiklerini söyledi.
Tesis kalitesi ve oda sayısı bakımında sektörün iyi bir noktada olduğunu vurgulayan Arıncı, "Her şey dahil sistem otelciliğin içinde alakart sistemi çok çalıştıramıyoruz. Otellerimizdeki kaliteli personeli kaybetmeye başladık. Müdürlerimiz, dostlarımız, arkadaşlarımız otelleri değil kafeleri artık tercih ediyor. Otellerde boş toplamak için eleman arıyoruz. Bundan dolayı dünya standartlarında müşteri memnuniyetini yakalayamıyoruz" dedi.

Alakart sisteminin uygulanmasıyla müşteri memnuniyetini sağlanacağını vurgulayan Murat Arıncı, "Bizdeki gastronomi zenginliği hiçbir dünyada yok. Almanlar emekli olduktan sonra Türkiye'ye yerleşiyor. Avrupa'da insanlar dondurulmuş yemekleri ısıtıp yiyor. Ülkemizdeki bu sektörün çıkışını birlikte kaliteli ürünler sunarak yapacağız" diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.12.2016 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.