Olimpos'a bayram akını

Antalya'nın Kumluca İlçesi'ndeki Olimpos tatil merkezi Ramazan Bayramı'nda yerli tatilcilerin akınına uğradı.

12 Ağustos 2013 Pazartesi 10:09
Olimpos'a bayram akını
Haziran ve temmuz aylarını boş geçiren Olimpos'taki işletmeler, Ramazan Bayramı dolayısıyla yüzde 100 doldu. İngiliz ve Rus tatilciler başta olmak üzere yerli turistlerin akın ettiği Olimpos'u 3 günde 10 bin 725 kişi ziyaret etti. Yoğunluk dolayısıyla antik kent girişinde zaman zaman kuyruklar oluştu. 3 günlük tatil boyunca 24 bin 500 TL gelir elde edildi.

Olimpos'un gözde konaklama merkezlerinden Kadir's Ağaç Evleri'nin sahibi Kadir Kaya, ramazan ayı dolayısıyla haziran ve temmuz aylarında işletmelerin boş kaldığını söyledi. Bayram dolayısıyla işletmelerin dolduğunu anlatan Kaya, "Hostel ve pansiyonlarda doluluk oranlarının yüzde 100 seviyesinde. Yoğunluğun eylül ayının ortasına kadar devam etmesini bekliyoruz" dedi. 

Son Güncelleme: 12.08.2013 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.