Manavgat Hollanda'da tanıtıldı

HOLLANDA'nın Utrecht kentinde düzenlenen turizm fuarında Manavgat tanıtıldı.

19 Ocak 2017 Perşembe 14:08
Manavgat Hollanda'da tanıtıldı
Hollanda'nın en büyük ve geniş katılımlı turizm fuarı olan Vakantiebeurs Utrecht Fuarı'na Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği (MASTOB) 14'üncü defa katılarak Manavgat'ın tanıtımını yaptı. Almanya ve Belçika başta olmak üzere yakın ülkelerden de çok ziyaretçinin geldiği fuarda ilk 2 gün profesyonel turizm acenteleri ve tur operatörleri ağırlandı. Türkiye standı beklenenden daha çok ilgiyle karşılandı. Fuar süresince yapılan Türkçe canlı müzik etkinliği ve ikramlar, otel ve destinasyon temsilcilerinin ilgisi ziyaretçileri memnun etti.
MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut, turizm camiası olarak bu yıl önceki yıllara göre tanıtıma daha çok ağırlık verilmesi gerektiğini belirterek, özellikle Avrupa pazarında tüm etkinliklere katılım sağlanmasının ayrıca BDT pazarının da önemsenmesinin 2017 yılını rahatlatacağına inandığını belirtti. 

Son Güncelleme: 19.01.2017 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.