Konyaaltı Belediyesi EMİTT Fuarı'nda

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT), sektör temsilcilerine ve katılımcılara Konyaaltı'nı tanıttı.

26 Ocak 2017 Perşembe 15:48
Konyaaltı Belediyesi EMİTT Fuarı'nda
İstanbul'da bugün başlayan EMITT'te, Konyaaltı İlçesi, Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) tarafından tanıtılıyor. BATAB ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fuarın daha ilk gününde Konyaaltı standının büyük ilgi gördüğünü söyledi. Açılış sonrası Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve çok sayıda sektör temsilcisiyle bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Böcek, dört gün sürecek fuarın verimli geçeceğine inandığını kaydetti.



Başkan Muhittin Böcek, “Konyaaltı'mızın güzelliklerini anlatıyoruz. Konyaaltı; denizi, havası, doğal güzellikleri ve alternatif turizm seçenekleri ile katılımcıların dikkatini çekiyor. Yaz-kış turizm seçenekleri ile sektöre önemli alternatifler sunuyoruz. 12 Şubat Pazar günü 2'ncisini düzenleyeceğimiz Saklıkent Kar Şenlikleri ve Kayak Yarışları'yla kış turizmini dünya ülkelerine anlatmayı amaçlıyoruz. Dünyanın birçok milletinden insan yerleşik olarak Konyaaltı'nda yaşamlarını sürdürüyor. Bu fuar geçen sezon büyük sıkıntılar yaşayan turizmcilerimize de inanıyorum ki büyük fayda sağlayacaktır" dedi.
 

Son Güncelleme: 26.01.2017 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.