Kazak doktorlar sağlık turizmi için geldi

ANTALYA'nın sağlık turizmini geliştirmek ve tanıtım programı kapsamında kente gelen Kazak doktorlar, hastaneleri ziyaret etti.

27 Ocak 2017 Cuma 16:13
Kazak doktorlar sağlık turizmi için geldi
Antalya Valiliği öncülüğünde Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA), Kazakistan'ın Antalya Konsolosluğu, Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği, POYD ve Rixos Otelleri'nin destekleri ile gerçekleştirilen programa, Kazakistan'daki hastanelerden başhekim, başhekim yardımcıları ve doktorların bulunduğu heyet katıldı. Aralarında Turkistan Merkez Hastanesi Başhekimi KHamza Doszhanov, Bölge Kardiyoloji Merkez Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ainur Balabayeva, Çimkent Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Aigul Sharıpova'nın da bulunduğu heyet, Antalya'daki bazı kamu ve özel sağlık kuruluşlarını gezdi. Araştırma ve Eğitim Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Hüseyin Gül, Özel OFM Antalya Hastanesi Başhekimi Dr. Cem Mutlu ve Memorial Antalya Hastanesi Sağlık Turizmi Müdürü Dr. Aytaç Ertuna, heyetle bir dizi toplantı yapıp sağlık kuruluşlarıyla ilgili bilgiler verdi.



Antalya'daki kamu ve özel sağlık kuruluşlarında inceleme gezilerinde kalp ve damar, nöroloji, travmatoloji, onkoloji, kadın hastalıkları ve çocuk doğum, hematoloji ve romatoloji alanlarında uzman doktorlardan oluşan Kazak heyete, akıllı otomasyon sistemleri, onkolojik tedaviler, organ nakilleri, yoğun bakım, obez hastalara ve saç ekimi gibi estetik yöndeki cerrahi operasyonlar, tedaviler hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Kazakistan Antalya Konsolosluğu yetkilileri ile BAKA uzmanlarının eşlik ettiği Kazak doktorlar, Antalya il merkezinde Kaleiçi, Düden Şelalesi gibi turizm değerlerini de görüp alış veriş merkezlerini gezdi. 

Son Güncelleme: 27.01.2017 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.