Kaymakam Uz: Turisti misafiriniz olarak görün

ANTALYA'nın Demre Kaymakamı Murat Uz, turizmciler ve vatandaşı, "Turisti bir müşteri değil, misafiriniz olarak görün. Restoranlarda, yat turlarında, iş yerlerinde farklı fiyat uygulamayın" diye uyardı.

18 Mayıs 2017 Perşembe 11:10
Kaymakam Uz: Turisti misafiriniz olarak görün
Demre'nin ünlü Kekova'nın merkezi Üçağız Mahallesi'nde turizmin sorunlarının konuşulduğu toplantı yapıldı. Kaymakamlık tarafından düzenlenen toplantıya Kaymakam Murat Uz, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Jandarma Komutanı Üsteğmen Görkem Güncan, Emniyet Müdürü Murat Üstündağ, Kekova Sahil Güvenlik Bot Komutanı Ramazan Eser, Kaş Liman Başkanı Murat Ak, Kaş Turizm Bürosu Sorumlusu Mustafa Aydın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür vekili Ali Kıraslan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı ve vatandaş katıldı.



Toplantıda önce Üçağızlı turizmcilerin sorunları dinlendi. Vatandaş özellikle Batık Kent'teki tarihi eserlerin gün ışığına çıkarılması için alan temizliği yapılmasını, Kaleköy ve Üçağız Mahallesi merkezindeki park ve temizlik gibi sorunların çözümünü istedi. İlçe yöneticileri ve daire amirleri görevleriyle ilgili olarak vatandaşa bilgi verdi. Kaymakam Murat Uz, "Kekova Bölgesi yılda en az 500 bin yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Burası mavi yolculuğun önemli uğrak noktalarından biri. Turisti bir müşteri değil, misafiriniz olarak görün. Restoranlarda, yat turlarında, iş yerlerinde farklı fiyat uygulamayın. Misafirinize nasıl evinizde davranıyorsanız, Kekova'ya gelen turistlere de öyle davranın. Sokağınızı, iş yerinizin etrafını temiz tutun. Batık Kent'te en kısa sürede gerekli izinler alınarak alan temizliği yapılacak. Oradaki tarih eserler, yatla gelen turistlerin görebileceği şekilde ortaya çıkarılacak" dedi. 

Son Güncelleme: 18.05.2017 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.