Kaş'ta bayram doluluğu

KURBAN Bayramı'nda tatilin 9 güne uzatılması dolayısıyla Antalya'nın Kaş İlçesi'ndeki turistik tesisler yüzde 100 doldu.

16 Eylül 2016 Cuma 10:46
Kaş'ta bayram doluluğu
Kurban Bayramı tatilinde, Kaş'taki otel ve pansiyonlar yüzde 100 doluluk oranına ulaştığı kaydedildi. Yoğunluk nedeniyle otellerde yer bulamayan birçok tatilci araçlarında geceledi. İlçe merkezindeki doluluk nedeniyle bazı tatilciler Patara ve Kalkan bölgelerine yönlendirildi. Aynı şekilde Kalkan ve Patara'da da doluluk oranları yüzde yüzü buldu. Geceleri, Kaş, Kalkan ve Patara'daki lokanta, eğlence yerleri ve barlar doldu taştı. Aynı doluluk sahillerde de görüldü. Özellikle Patara, Kaputaş, Kalkan, Küçük Çakıl, Büyük Çakıl, İnce Boğaz ve Akçagerme plajları tatilcilerle doldu taştı. Beyaz kumuyla ünlü Kaputaş Plajı'na, doluluk nedeniyle zaman zaman tatilciler giremedi. Dalış okulları da tatilcileri, Kaş'ın sualtının gizemli dünyasıyla buluşturdu. Kaş'tan Kekova ve Liman Ağzı'na tur düzenleyen tekneler, tatil boyunca seferler düzenledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kaş Turizm Bürosu Yetkilisi Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, "Kaş tarihi doluluk oranlarından birini daha yaşadı. Kaş merkez, Kalkan ve Patara'da doluluk oranları yüzde yüze ulaştı. Kaş ve çevresindeki turizmcilerin bu tatilde yüzü güldü. Moralleri yükseldi. Hiçbir sorun yaşanmadı" dedi. 

Son Güncelleme: 16.09.2016 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.