Kanyonda adrenalin dolu eğlence

Antalya'ya 30 kilometre uzaklıktaki Göynük Kanyonu, binlerce tatilciye adrenalin dolu bir serüvenin kapısını aralıyor.

10 Eylül 2014 Çarşamba 09:38
Kanyonda adrenalin dolu eğlence
Çevre ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne bağlı Olimpos Beydağları Sahil Milli Parkı Göynük Kanyonu olarak bilinen kanyona ulaşmak için 5 dakika süren yolculuk yapılıyor. Karayolundan içeri girerek kanyon göletine ulaşan turistler, burada toplanarak kanyonun derinliklerine safari turuna çıkıyor. Özel kıyafetler giyerek kanyona giren tatilciler, buz gibi suyun içinde kimi zaman yüzüyor, kimi zaman yürüyor. Engellerle dolu kanyon içerisinde profesyonel rehberler eşliğinde ilerleyen turist kafileleri, son olarak şelalelerin önüne geliyor. Burada yüzme ve atlama molası veren turistler, eşsiz zamanlar geçiriyor. Kimi zaman akan su tarafından düzeltilmiş kayaların üzerinden kayan turistler, çamur banyosu yapmayı da ihmal etmiyor.

Ecofun Adventure Park firması tarafından işletilen Göynük Kanyonu, her yıl ağırladığı turist sayısını yükseltiyor. Bireysel veya gruplar halinde hareket edilen kanyon turunda tatilciler, trekking, canyoning, paintball ve zip wire (kanyon üzerinden telle geçiş) gibi hem eğlence hem de adrenalin yüklü etkinliklere katılıyor.

Etkinlikler arasında özellikle Antik Likya veya kanyon yan yolunu izleyerek yapılan trekking turları büyük ilgi çekiyor. Birbirinden heyecanlı ve maceralı etkinliklerle serinleyip eğlenen turistler, yılın yorgunluğunu atıyor. 

Son Güncelleme: 10.09.2014 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.