KALEİÇİ HATIRASI

Antalya bölgesinde tatil yapan, rehber eşliğinde gruplar halinde şehir merkezinde gezen yerli ve yabancı turistler, zamanlarının kısıtlı olması nedeniyle tarihi Kaleiçi semtini gezmeyince, Cumhuriyet Meydanı'ndan kuşbakışı izliyor.

02 Ağustos 2014 Cumartesi 09:50
KALEİÇİ HATIRASI
 Seyir terasından Kaleiçi evlerinin büyüleyen görüntüsünü fotoğraf karelerine aktaran turistler, evleri arka plana alıp önünde hatıra fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyor. Turist gruplarını gezdiren rehberler, Kaleiçi semtinin özelliklerinden bahsederken, bölgede geçmiş tarihin derin izlerini görmenin mümkün olduğunu, eski evlerin öneminin sadece mimari açıdan değil, aynı zamanda insanların yaşam şekli, davranışları, gelenekleri ve sosyal yönleri konusunda da çok yararlı bilgiler aktardığını anlatıyor. Rehberler, "Kaleiçi, birçok eğlence yeri, otel, motel, pansiyon, restoran, bar, kafeterya, hediyelik eşya satan dükkân, antika eşya, halı satan mağazalara da sahip bir cazibe merkezi" diyor.

Son Güncelleme: 02.08.2014 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.