Kadınlar Plajı'na yoğun ilgi

ANTALYA'da Sarısu Kadınlar Plajı, 3 ayda 225 bin kadın ziyaretçiyi ağırladı.

15 Eylül 2016 Perşembe 10:38
Kadınlar Plajı'na yoğun ilgi
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel talimatıyla 7 dönüm üzerinde düzenlenen ve Türkiye'de Sarısu Kadınlar Plajı, 3 aylık yaz döneminde büyük ilgi gördü. 400 metre sahili olan ve sadece kadınların yararlandığı plajı haziran, temmuz ve ağustos aylarında toplam 225 bin kadın ziyaret etti. Geçen yılın aynı döneminde 180 bin kadın plajdan yararlanmıştı.

ERKEK ÇOCUKLAR GİREMİYOR
Plaja gelen kadınlar isterse traktörle yapılan servisle otoparktan alınıp plajın girişine kadar geliyor. 8 yaş üstü erkek çocukların alınmadığı plajda, yaşlı kadınlar için 2 adet golf arabası servis görevi yapıyor.

GÜNLÜK 2100 ZİYARETÇİ
Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden ANET A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Erdem Çölkuşu, 2.5 yıldır faaliyette olan plajın sabah 08.00'den akşam 19.00'a kadar sadece kadınlara açık olduğunu söyledi. Plajın saat 19.00'dan 24.00'e kadar karma olarak hizmet verdiğini belirten Çölkuşu, "Plajda pastane, restoran, hamam, spor alanları basketbol sahası, kum sahalar, yaşlı insanların tercih ettiği kum banyoları var. Günlük ziyaretçi sayımız 2 bin 100'ü aştı. Aynı anda 700 aracı alabilecek büyük bir otoparkımız var" dedi.

Çölkuşu, alandaki şemsiye ve şezlongların, tuvaletlerin ücretsiz olduğunu sözlerine ekledi.

'HUZUR BULUYORUZ'
Plajdan faydalanan kadınlardan Gülsüm Özkan, kadınlar olarak plajda özgür hareket ettiklerini söyledi. Cilt bakımı, hamamı, restoranı, canlı müziği ve doğasıyla insanın huzur bulduğunu belirten Özkan, "Tatil köylerinde bulamadıklarımızı burada buluyoruz. Sürekli geliyoruz ve herkese tavsiye ediyorum. İstanbul'dan misafirlerim geldi hemen buraya getirdik. Emeği geçen herkese minnettarız. Kışın da burada spor yapıyoruz" dedi.

İSTANBUL'A DA İSTEDİ
İstanbul'dan gelen Ayla Özkan da arkadaşlarının aracılığıyla keşfettiği plajı çok beğendiğini söyledi. "Geçen yıl ziyaret etmiştim, bu yıl yine gelmek istedim" diye konuşan Özkan, doğası, denizi ve bütün imkanlarıyla kadınlara özel olarak sunulmasının çok hoşuna gittiğini söyledi. Ayla Özkan, "Çok güzel düşünülmüş, İstanbul'da da böyle yerlerin olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.09.2016 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.