Herkese Kekova'yı tavsiye edeceğim

RUSYA'ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti'nden Antalya'ya tatile gelen Rus turizmci Juliia Oliakova (33) ile arkadaşı ve diş hekimi Larisa Ziskina (33), yatla tura çıktıkları Demre'de denizin ve doğanın tadını çıkardı. Juliia Oliakova, "Türkiye bambaşka bir ülke. Özellikle büroma gelen herkese Antalya'yı ve Kekova'yı tavsiye edeceğim. Gelecek yıl yine Antalya'dayız" dedi.

13 Ekim 2020 Salı 11:52
Herkese Kekova'yı tavsiye edeceğim

Ahmet ACAR/DEMRE(Antalya), (DHA)- 

Kırım Özerk Cumhuriyeti'ne bağlı ünlü turistik Yalta şehrinden turizmci Rus Juliia Oliakova ile aynı bölgenin ünlü turistik beldesi olan Sudak'ta oturan arkadaşı ve diş hekimi Larisa Ziskina, Antalya'nın Kemer ilçesine tatile geldi. Juliia Oliakova ve Larisa Ziskina, Kemer'den katıldıkları yat turuyla Demre ilçesine gezintiye çıktı. İki arkadaş Demre'deki mola sırasında kendilerini Akdeniz'in mavi sularına bıraktı. İki arkadaş Kekova'nın doğal koylarında bol bol fotoğraf çektirdi.

Juliia Oliakova, "İkimiz de ilk kez Antalya'ya geldik. Kemer'de tatil yapıyoruz. İkimiz de dünyaca ünlü turistik şehirlerden geldik. Birlikte tatil için Antalya'ya gelmeye karar verdik. Verdiğimiz kararın ne kadar doğru olduğunu buraya gelince anladık. Ancak Türkiye bambaşka bir ülke. Kekova bizi büyüledi. Her yer panorama gibi güzel. Tarih, deniz, doğa üçü bir arada ve harika. Bu mevsimde deniz harika. Burada bol bol fotoğraf ve video çektik. Özellikle büroma gelen herkese Antalya'yı ve Kekova'yı tavsiye edeceğim. Ama şimdiden karar verdik. Gelecek yıl yine Antalya'dayız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.