'Gökten turist yağıyor' paylaşımı

 ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dış Hatlar Terminali'ndeki turist yoğunluğu fotoğraflayıp, 'Gökten turist yağıyor' paylaşımında bulundu.

18 Ağustos 2018 Cumartesi 12:38
'Gökten turist yağıyor' paylaşımı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile birlikte kongre için Ankara'ya giderken, Antalya Uluslararası Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde incelemede bulundu. Gişelerin önünde turist yoğunluğunu gören Başkan Menderes Türel, “Gökten turist yağıyor. Antalya Uluslararası Havalimanı Dış Hatlar Terminalindeki yoğunluğu görüp memnun olduk" paylaşımında bulundu. Türel'in paylaşımı kısa sürede birçok takipçisi tarafından paylaşıldı ve beğenildi.

REKORLAR YILI

Yoğunluğu görünce heyecanlandığını belirten Türel, Antalya'nın Londra ve Paris'ten sonra en fazla ziyaret edilen turizm destinasyonu olduğunu kaydetti. Türel, “Bu yıl turizmde rekorlar yılı oldu. 14 milyona yakın turistin Antalya'yı ziyaret etmesini bekliyoruz" dedi.


 

Son Güncelleme: 18.08.2018 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.