Genç turist, gün boyu parti düzenleyen otelleri tercih ediyor

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'ne tatil için gelen genç turistler, gün boyu parti ve etkinliklerin yapıldığı parti konseptli otelleri tercih ediyor. Çocuk kabul edilmeyen otele gelen turistler köpük parti, makarna savaşı, color ve neon parti gibi etkinliklerle eğleniyor.

10 Mayıs 2017 Çarşamba 10:21
 Genç turist, gün boyu parti düzenleyen otelleri tercih ediyor
Kemer'de Rus turist hareketliliği başlarken, oteller uyguladıkları farklı konseptlerle ön plana çıkıyor. Özellikle 'parti konseptli otel' olarak tabir edilen ve çocuk kabul edilmeyen oteller Rus, Ukraynalı ve Türk tatilciler tarafından tercih ediliyor. Tamamı genç turistlerden oluşan tatilciler için otellerde sabah erken saatten gece yarısına kadar süren partiler düzenleniyor. Kemer'in doğal güzellikleri, denizi ve tarihini görmek isteyenler için ise özel turlar düzenleniyor.



Parti konseptli Asdem Park Otel'de sabah saat 09.00'da kabin başına geçen DJ, çaldığı hareketli müziklerle tatilcileri coşturuyor. Gün boyu havuzda su voleybolu, köpük partisi, sörf tahtası üzerinde makarna savaşı, color parti gibi etkinlikler yapılırken, akşam ise neon partilerle eğlence gece yarısına kadar sürüyor. Gece de isteyenler için Kemer'in ünlü gece kulüplerine turlar yapılıyor.



Rusya'nın Vologda kentinden gelen 25 yaşındaki Alena Reneva, "Üçüncü kez burayı tercih ediyorum. Buraya gelmemin nedeni her gün burada partilerin olması ve eğlencenin gün boyu olması" dedi. Aynı kentten gelen 23 yaşındaki Olga Poletaeva, "İkinci kez burayı tercih ediyorum. Her gün partiler var. Animasyonun gün boyu eğlenceler düzenlemesinden dolayı her sene buraya geliyorum" diye konuştu. Asdem Park Otel Animasyon Müdürü Hamza Kubal da şöyle dedi: "Müşterilerimiz Rus, Ukrayna ve Türk misafirlerimizden oluşmakta. Köpük partiler, neon ve color parti gibi gün boyu partiler düzenlemekteyiz."


Son Güncelleme: 10.05.2017 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.