'Fotoğraftaki otel bu değil'

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 130 odalı otel için rezervasyon yaptıran farklı ailelerden 30 kişi, tanıtım fotoğrafındakinden çok farklı bir manzarayla karşılaştıkları iddiasıyla konaklamak istemedi. Acenteye peşin ödedikleri ücretin iade edilmesini isteyen tatilciler, oteli terk etti.

13 Ağustos 2013 Salı 15:21
'Fotoğraftaki otel bu değil'

Bir acente aracılığıyla Adana, Eskişehir ve Kocaeli'den tatil için Alanya'ya gelen farklı ailelerden 30 kişi, Payallar Beldesi'nde 3 yıldızlı bir otele yerleşti. Öğle yemeğinin ardından odalarına çıkan tatilciler, aradıkları konforu bulamayınca otel yönetimine şikayetlerini dile getirdi. Otelde kalmak istemediklerini ve acenteye ödedikleri ücretin iade edilmesini talep eden turistlerin bu isteği, otel yönetimi tarafından kabul edilmedi. Bunun üzerine rehber aracılığıyla acente yetkilileriyle görüşen tatilciler, ücretlerinin iade edileceği sözünü alarak oteli terk etti. 

'TANITIMDA KULLANILAN FOTOĞRAFLARLA AYNI DEĞİL'
Adana'dan 16 kişi geldiklerini belirten Yusuf Düzdiker, internet üzerinde mart ayında rezervasyon yaptıkları otelin, tanıtımda kullanılan fotoğraflarla alakası olmadığını söyledi. Odaların hijyenik olmadığını iddia eden Yusuf Düzdiker, “Klozet kapakları rezil. Sağlığımız için tatile geldik ama bu otelde kalırsak sağlığımızdan olacağız. Ücreti iade etmemek için otel ve tatil firması ellerinden geleni yapıyor. Şikayetlerimizi gerekli mercilere yaptık" diye konuştu.

YATAKLAR KIRIK
Oteli beğenmediklerini söyleyen bir başka tatilci Fatma Yılmaz ise “Yataklar kırık. Odalar rutubetli ve sivrisinek var. Bize oteli 4 yıldızlı diye tanıttılar" dedi. Böbrek hastası Suat Şimşek ise sağlığı için hijyenik ortamlarda bulunması gerektiğini, ancak otelin her yerinin küf içinde olduğunu öne sürdü. 

Otel müdürü Şahin Bora ise tesiste 130 oda olduğunu, ancak sadece 7 odadan şikayet geldiğini iddia etti. Müşteriler geldiğinde odaları verdiklerini kaydeden Bora, "Yiyip- içtiler sonra oteli beğenmediklerini söylediler. Acenteleriyle bağlantı kurduk. Rezervasyonlarının iptalini istedik. Grup olarak geldikleri için bir kişinin memnuniyetsizliği tüm gruba yansımış. Web sitemizde otelimiz 4 değil, 3 yıldızlı gösteriliyor. Ücretlerini acenteden alacaklar. Otelimize sadece bugün yedikleri öğle yemeğinin ücretini ödeyecekler" diye konuştu.

'KLOZET KAPAKLARINI DEĞİŞTİRDİLER'
Tatilci grubunun müşterisi olduğu 'tatil.com' adlı acentenin rehberi Murat Altıntop ise otel odalarını incelemek istediklerini, bu sırada kendilerini dışarıda bekleten otel yetkililerinin klozet kapaklarını değiştirdiğini iddia etti. 

Son Güncelleme: 13.08.2013 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.