Denizciler, Düsseldorf'a hazır

ANTALYA Deniz Ticaret Odası (DTO) yönetim ve üyeleri, katılacakları 'Düsseldorf Boot Show' için hazırlıklarını tamamladı.

17 Ocak 2017 Salı 10:54
Denizciler, Düsseldorf'a hazır
Denizciler ve deniz tutkunlarının merakla beklediği 'Düsseldorf Boot Show', bu yıl 21- 29 Ocak 2017 tarihlerinde düzenlenecek. Almanya'nın Düsseldorf kentindeki fuarda bir ana, 4 ara olmak üzere 5 holde kurulacak stantlarda deniz turizmi ve su altı turizm faaliyetleri anlatılacak. Antalya DTO Başkanı İnanç Kendiroğlu, fuarda Türkiye ana standının yer alacağı 13 nolu holde Türk Hava Yolları (THY) dahil 23 firmanın tanıtılacağını kaydetti. Fuara katılamayan ancak kataloglarını gönderen firmalar için de stant açılacağını vurgulayan Kendiroğlu, 20 nolu holde ise rüzgar sporlarının tanıtılacağına değindi. Başkan Kendiroğlu, özelikle Ege Bölgesi'nde talep gören rüzgar sporları standını bu yıl büyüterek 23 metreye çıkardıklarını söyledi.



Fuarda dalış standı kurulacağını, alanı da 100 metrekareye çıkartıldığına işaret eden İnanç Kendiroğlu, 15 dalış firmasının tanıtılacağını belirtti. Bu yıl ilk kez kullanılması için ayrılan mega yatların tanıtılacağı 7/A bölümü ise son dakika kararıyla iptal edildiğini anlatan Başkan Kendiroğlu, 7/A standında birçok ülke yer almak istiyor. Ancak herkes katılamıyor. Bu yıl yerimizi ayırmıştık. Fakat katılımcı bulamadık. Gelecek yıl daha iyi hazırlanacağız ve Türkiye'de üretilen mega yatları orada sergileyeceğiz" dedi. 

Son Güncelleme: 17.01.2017 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.