Başkandan Alman tatilciye plaket

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde 25 yıldır tatil için gelen Alman 80 yaşındaki Dieter Groeger, Belediye Başkanı Mustafa Gül tarafından plaketle ödüllendirildi.

06 Aralık 2016 Salı 10:03
Başkandan Alman tatilciye plaket
Kemer'e 25 yıldır senede 2 defa tatile gelen Dieter Groeger, Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü makamında ziyaret ederek, Çamyuva ve Kemer'de yaptığı çalışmalardan dolayı kutladı. Groeger'e teşekkür eden Başkan Gül ise 25 yıldır ilçeye tatile gelmesinden dolayı plaket verdi.
Alman Dieter Groeger, "Her yıl 15 Mart'ta Çamyuva'ya gelir, 15 Mayıs'ta ülkeme dönerim. 1 Eylül'de gelir, 30 Ekim'de ülkeme dönerim. Bu defa havanın da güzel olması nedeniyle tatilimi uzattım. Kemer'i çok seviyorum. Türk misafirperverliğini çok seviyorum. Bana gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür ederim" dedi. 

Son Güncelleme: 06.12.2016 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.