Antalya YANIYOR

Hava sıcaklığının gölgede 40 dereceye ulaştığı turizm kenti Antalya'da serinlemek isteyenler deniz, havuz ve su parklarını tercih etti.

08 Ağustos 2013 Perşembe 10:33
Antalya YANIYOR
Turizm sezonunun ortasında en sıcak günlerini yaşayan Antalya'da termometreler öğle saatlerinde gölgede 40 dereceyi gösterdi. Yüzde 44 oranındaki nemle birlikte hissedilen sıcaklık 47 dereceye kadar çıkarken, bunaltıcı sıcakta serinlemek isteyenler alternatif yollar deniyor.

Antalyalılar, sıcaktan bir an bile olsa kurtulabilmek umuduyla büyük çaba harcıyor. Gündelik mutfak alışverişlerini yapmak için bile sokağa çıkmayan kent sakinleri, klimalı alışveriş merkezlerini tercih ediyor ya da dışarı çıkmak için havanın kararmasını bekliyor. Turistler ise aşırı sıcaktan oldukça memnun. Sabahın erken saatlerinden itibaren günün her anını değerlendiren turistler, su parklarını ve plajları tıklım tıklım dolduruyor. Öğle saatinde bile havuzdan çıkmayan tatilciler, güneşin kavurucu ışınları altında bronzlaşmaya çalışıyor.

Son Güncelleme: 08.08.2013 10:52
Anahtar Kelimeler:
AntalyaHava Sıcak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.