Antalya'dan üç otel dünyanın en iyileri listesinde

DÜNYACA ünlü tatil portalı TripAdvisor, seyahat edenlerin değerlendirmeleri ve yorumları üzerinden 2018'in en iyi otellerini belirledi. 3 kategorideki listeye Antalya'dan üç otel girdi.

26 Kasım 2018 Pazartesi 13:38
Antalya'dan üç otel dünyanın en iyileri listesinde

TripAdvisor'un müşteri değerlendirmeleri ve yorumları üzerinden yaptığı belirlemede, ödenen her kuruşun karşılığını verdiği iddia edilen dünyanın en iyi 25 oteli, her şey dahil en iyi 25 otel ve tatil köyü ile genel anlamda en iyi 25 otel sıralandı.

Antalya'dan dünyanın en iyi otelleri listesine giren üç otel de her şey dahil kategorisinde seçildi. Bu kategorideki listede 15'inci olan Manavgat'ın Titreyengöl mevkisindeki Voyage Sorgun Hotel, 19'uncu sırada Alanya ilçesi İncekum'da bulunan Pegasos Royal Hotel ve Aksu ilçesi Kemerağzı mevkiindeki Liberty Hotels Lara yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.