Almanya'da Patara tanıtımı

ALMANYA'nın Stuttgart kentinde düzenlenen Turizm Fuarı'nda, Antalya'nın Kaş İlçesi'ne bağlı Patara Mahallesi ve Patara Antik Kenti'nin tanıtımı için stant açıldı.

17 Ocak 2017 Salı 10:55
Almanya'da Patara tanıtımı
Patara Kültür ve Turizm Derneği, Almanya'nın Stuttgart kentinde başlayan ve 9 gün sürecek Stuttgart Turizm Fuarı'nda stant açtı. Kaş, Kalkan ve Patara adıyla açılan standa Alman ziyaretçiler ilgi gösterdi. Patara Kültür ve Turizm Derneği üyeleri Nadi Otlu, Yusuf İnce, Kazım Akay ve Mesut Kırca standa gelenlere broşür, çanta, Patara'yı tanıtan film ve fotoğrafların yer aldığı CD, kitap ayracı, kalem gibi hediyelik eşyalar verdi. Stantta sürekli Patara'yı tanıtan video film gösterimi yapılıyor.

Patara Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Arif Otlu, "Patara bölgesi sürekli olarak Avrupalı turistleri ağırlayan, konuk eden bir bölge. Yaşanan olumsuzluklara rağmen Avrupa'daki tanıtım çalışmalarına bu yıl daha çok önem veriyoruz. Gelecek turizm sezonuna umutla bakıyoruz. Dernek olarak Stuttgart Turizm Fuarı'nın ardından Münih, Londra ve Berlin turizm fuarlarına da katılacağız. Türk turizminin dolayısıyla bölge turizminin üstündeki kara bulutları dağıtmak için çabalarımızı, tanıtım çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. 

Son Güncelleme: 17.01.2017 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.