15 Ağustos 2012 yılında bu gazete aracılığı ile sizlere merhaba dedik ve tanıştık. Aksu’nun ilk ve tek gazetesi olduğumuzu ilan ederek. Çünkü ilk gazeteyi biz kurduk Aksu’da. 

Bunu bu kadar dile getirmemizin sebebi, sesinizi her yere duyurabilmek içindi. Bu gazete Aksulu 65 bin insan için kuruldu. Aksu’nun mahallelerini, köylerini “işte bizim mahalle” sayfası, esnaflarını “kent kültürü” sayfası, yaşayan çınarlarını “içimizden biri” sayfası ile bu gazete aracılığı ile tanıdınız, sorunlarını, aldığınız ve alamadığınız hizmetleri, düğünlerinizi, nişanlarınızı, sünnetlerinizi, taziyelerinizi, teşekkürlerinizi, açılışlarınızı bu gazete ile insanlara duyurdunuz.

Burada görev yapan Kaymakam, Emniyet Müdürü, Belediye Başkanı, Milli Eğitim Müdürü, Jandarma komutanı ve diğer makamını sayamayacağım müdürlerimizin yüzünü belki ilk defa bu gazete aracılığı ile gördünüz. Mahalle muhtarlarının yaptığı çalışmaları buradan öğrendiniz.

Canınız her yandığında kapımızı acı acı çalarak nefes nefese kalmış bir şekilde derdinizi anlatmaya geldiğiniz zaman, önce bir bardak su içirdiğimizi, sakinleştirdiğimizi, sorunlarınıza çözümler üreterek iç huzuru ile işinizin başınıza dönmenizi sağladık.

Bizi en çok yüreklendiren nelerdi biliyor musunuz? Sorunlarınızı dile getirip yazıp, görüntüledikten hemen sonra o sorunların çözülmesi idi. Çözüme kavuşan sorunların ardından hiç susmayan teşekkür telefonları, iyi ki biz burada bir gazete kurmuşuz dememize neden oldu. Bizlerde size teşekkür ediyoruz.

Seçim startı verildiği günden beri aday adayları ile yaptığımız “haftalık sohbetler” bölümü ile onları yakından tanıma fırsatı buldunuz. Aday adaylarının boy boy resimlerini ve tanıtımlarını sizler için yayınlamaktayız. Bu çalışmaları bu kentin başkanını seçerken size yardımcı olmak için yaptığımızı bilin lütfen!

Bir tek Aksu Belediyesi ile düzenli bir iletişim sağlayamadık. Bunun nedeninin bizden kaynaklandığını düşünmüyorum. Çünkü onların kimseyle doğru iletişim kuramadıklarını gördük. Bize karşı tavır içerisinde olduklarını düşünüp üzülürken, aslında genel bir iletişimsizlik yaşadıklarını gözler önüne sermektedirler. Neyse olsun yinede bir kırgınlığımızın olmadığını bilmelerini isteriz.

Gazetemize abone olan, reklam veren onca esnafımıza teşekkür ediyoruz. Abone olmayan esnaflarımızın da bu konuda duyarlılık göstermelerini istiyoruz. “nasıl olsa gazete geliyor” diyerek aboneliklerini ertelemelerini doğru bulmadığımızı dile getirmek isterim. Her hafta size düzenli olarak gelen gazete, abone olan ve reklamları ile maddi olarak destekleyen esnaflarımızın sayesinde olduğunu bilmenizi isterim. Sizlere daha düzenli hizmet verebilmek adına desteklerinizi ve gazetenizi sahiplenmenizi bekliyoruz.

Birinci yılımızı telefonla, ofisimize gelerek tebrik eden, il ve ilçeden çiçek gönderme nezaketinde bulunan kent yöneticilerine, esnafa ve aksulu halkımıza teşekkür ediyoruz.

Bu tebriklerin içinde beni en çok etkileyen tebrik mesajını gönderen kişiyi burada sizinle paylaşmak istiyorum. MHP Aksu İlçe Sekreteri Sayın Ali Eşki beyefendinin birinci yılımızdan bir hafta önce bizi araması, arkasından çiçek göndermesi ve o çiçeğe iliştirilmiş notta yazılanlar, hemen ardından tatlısı ile ofisimize gelmesi, bir bardak çayımızı içmesi büyük incelikti. Ve notta yazılanları aynen paylaşıyorum; “Sn. Güneyhaberci Aksu Gazetesi kentimize gelerek Karanlık Sokak Aksuyu aydınlattığınız ve burada bir ilke imza attığınız için sizleri tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.” Bende buradan bir kez daha kendisine teşekkürlerimizi iletiyorum.

65 bin Aksulu için yola çıktığımızı, emin ve güvenilir adımlarla ilerlemeyi kendimize bir borç biliriz…
Saygılarımla,

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.