Aksu’nun makus talihi bu seçimle değişecekmiş. Evet bunu Aksu’da daha önce ki dönemlerde başkanlık yapmış, meclis üyeliği yapmış, birebir siyasetin içinde olan olmayan herkes böyle söylüyor.

Aksulu seçmenler sandık başına gittikleri vakit, Aksu’nun mevcut halini geride de bırakabilirler, biz böyle iyiyiz böyle yaşar gideriz de diyebilirler “tercih” Aksulu’nun.

AK Parti henüz açıklamadı ama bu dönem MHP ve CHP’nin adayları belli oldu. Biri doktor, diğeri Eczacı yani yüksek eğitimli, düzgün insanlar. İkisini de yakından tanıma şansımız olduğu için öz konuşmasını seven, mantıklı ve makul kişiler.

Adaylar bu şekilde olunca seçmende, evet, Aksu’da ciddi değişimler var diyebilecek ve “değişim” için düğmeye basacaktır diye düşünüyorum.

Aksu’da “başkanlık” seçiminden ziyade “tercihler seçimi” yapılmış olacak gibi gözüküyor.

Aksu’nun en çok ihtiyaç hissettiği şey “değişim” olsa gerek.

“Değişim” kelimesini okurken bile umutlanıyorsunuz, değişimin için de ki “umut”u hissediyorsanız “gelişim” ardından geliyor demektir.

Tüm bunları sağlayacak olan “lider” size “güven” veriyor demektir.

Her şeyin temeli “inanç” da birleşiyor.

“O” başkan kim olacak Aksuluya hepimiz merak içerisindeyiz.

Saygılarımla,
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aksulu 2013-11-08 11:39:41

dilerim mhp yani̇ ramazan özen olur kendi̇si̇ sifir km son model araba kadar güzel di̇kkat çeki̇ci̇ş.
i̇mdi̇den ona başarilar di̇li̇yorum.