TBMM Başkanı Yıldırım, Perge'de

TBMM'nin ev sahipliğinde Avrasya Meclis Başkanları Üçüncü Toplantısı için geçtiğimiz günlerde Antalya’ya gelen TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, beraberindeki heyet ile tarihi Perge Antik Kenti'ni gezdi.

Aksu ilçemiz sınırlarında yer alan Perge gezisi esnasında Güneyhaberci Aksu gazetesi  ve www.guneyhaberci.com.tr haber sitesi olarak programa katıldık ve Meclis Başkanı Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım’a ilçemize hoş geldiniz dedik. Ayaküstü kısa bir sohbetin ardından kendileriyle gazetemiz adına hatıra fotoğrafı çektirdik ve siz değerli okurlarımızla bu anı paylaşmak istedik.

Bisiklet turu Aksu’dan rüzgâr gibi geçti

54. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu bu yıl Aksu’dan geçti. 137 sporcunun pedal çevirdiği Bisiklet Turu’nun ikinci etabı Alanya- Antalya karayolu üzerinde gerçekleşti. Bisiklet turunu Aksu merkezde bulunan öğrenciler ellerinde Türk bayrakları ve alkışlarla karşıladılar. Aksu İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök ise 50 sporcusu ve 100 okul öğrencisi ile birlikte Bisiklet Turu’nu Anfaş Fuar alanı önünde karşıladılar.

Çocuklar ve gençlere 54. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ile ilgili hissettiklerini sorduk.

 ‘Çok heyecanlıydı, ilk defa canlı olarak izliyoruz. Daha önce TV ekranlarında izlediğimiz bisikletli abiler bugün yanımızdan geçtiler çok mutluyuz, keşke tekrar gelseler’ dediler.

Eğitim Bir-Sen Erol Aytar ile yola devam dedi

Eğitimciler Birliği Sendikası Aksu İlçe Başkanlığı seçimi 11 Ekim günü yapıldı. 273 üyenin oy kullandığı seçimde 259 üyenin oyunu alan Erol AYTAR tekrar seçildi.

Yapılan delege seçimlerinde ise Erol Aytar, Soner Yılmaz, Zehra Atalay, Salih Korkmaz, Ali Güven, Ali İhsan Şahin İl Delegesi olarak seçildi. 412 üyenin olduğu Aksu Eğitimciler Birliği Sendikasından 273 üye oy kullandı. Gazete olarak tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

AK Parti İlçe Binası Bayrakları yeniledi

Bir, iki hafta önce vatandaşların bir isteğini bu sayfada dile getirmiştim. Vatandaş şöyle demişti; ‘Seçim dönemi yaklaşıyor, partiler de bir hareket yok. Parti binaları bari yıpranmış bayraklarını yenileri ile değiştirsinler’ diye.

Bu hafta Pazartesi günü Aksu’ya geldiğimde o da ne? AK Parti İlçe binasını yenilenmiş bayraklarla buldum. Ne vakit yenilediniz, Pazar günü biz ofiste akşama kadar çalıştık, bir hareket yoktu. Gece çalışmış olmalılar.

 Vatandaşın seslenişini duyan, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve üyeleri vakit kaybetmeden, ilçe binasının bayraklarını yenilemişler. Bundan da biz seçime hazırız mesajı çıkıyor olmalı. Bakalım diğer partiler de bu sese ne zaman kulak verecekler.

Okuyucumuzdan gelen bir mesaj

Geçtiğimiz hafta bir okuyucumuz www.guneyhaberci.com.tr internet haber portalımız da yer alan köşe yazıma bir seslenişte bulunmuş. Aksu ile ilgili her kesimi ilgilendiren yazılarımızdan ve haberlerimizden memnuniyetini ifade etmiş. Vatandaşı ve Aksu’yu ilgilendiren sorunları dile getirdiğimiz için de teşekkür etmiş. Cihadiye mahallesi sakinlerinden Fatih Metin’in bu çağrısına burada yer vermek istedim ve yetkililere ulaşacağına inanıyorum.  Fatih Metin Bey’in haber sitemize yazdığını paylaşıyorum ve kendisine teşekkür ediyorum.

Fatih Metin

Sayın Hilal Hanım,  tespitlerinizin pek çoğu doğru, bunun için sizi kutlarım ve teşekkür ederim.

Cihadiye ve Pınarlı mahallelerinde asfalt çok sıkıntılı, yollar cam kırıkları ve dikenlerle dolu. Yollar kazılmış. Ayrıca Aksu Belediyesinin Cihadiye mezarlığının yanındaki çocuk parkı hala yapılmadı. Büyükşehir Belediyesinin Aksu'da Cihadiye Mahallesi (Cihadiye İlk Okulu’nun anayol tarafı),Güzelyurt mahallesi, Şehit Ömer Halisdemir Mesire alanı (Havaalanını geçtikten sonra, Güzelyurt petrole gelirken) çok acil bir üst geçit lazım. Lütfen dile getirin.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.