Aksu Tarım Postası olarak iki sayısını çıkardığımız gazetemizin tarımı daha genel işleyebilmemiz adına ‘Tarım Medya’ olarak marka tescili aldık ve yeni yılın ilk sayısını bu isimle çıkardık. Tarım gazetemiz her ay ‘Tarım Medya’ adıyla masalarınızda ki yerini alacak.

Tarım Medya gazetemize yine çok sıkı hazırlandık. Haftalar boyu gündüz, gece demeden özverili bir şekilde çalıştık. Amacımız tarım konusunda uzman kişilerden ve kurumların yaptığı çalışmaları toplayarak sizlere doğru bilgiler sunmak.

Gazetemizin içi bilgiyle dolu. Bu ay Burdur ve ilçelerinde yaptığımız örtü altı yayla seracılığını sayfalara taşıdık. Antalya Ticaret Borsası Yöneyim Kurulu Başkanı Ali Çandır Beyefendi gazetemiz de ‘Ayın Konuğu’ olarak yerini aldı. Verdiği bilgiler altın değerinde çok önemli. Üreticilerimizin bu sayfalardan aldıkları bilgileri iş yaşamlarında değerlendireceklerine inanıyorum. Yine Ankara Üniversitesi ve Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültelerinin dekanları tarafından düzenlenen, Tarımsal eğitim ve öğrenimin 176. Yıl dönümlerine katılarak edindiğimiz bilgileri sayfalara taşıdık.

Her ay tarıma dair yeni gelişmeleri, çalışmaları, teknolojik icatları, yeni ürünleri, dünya pazarını ve daha bir çok konuyu siz değerli üreticilerimiz ve çiftçilerimiz için bu sayfalara taşıyacağız.

Yeni sayılarımız için bizlerde sizin kadar heyecanlıyız. Tarım Medya tarım dünyasına hayırlı olsun.

Aksu merkez cami için son dokunuşlar

Aksu merkez camii hayırseverlerin desteği ile kısa sürede kaba inşaatı bitirildi. Şimdi asıl mesele içerisinin çalışmasında ve yeniden hayırseverlerin bu işe el atması gerekiyor. 

Bizim ülkemizde hassas konulardır, ibadet yeri, eğitim yeri, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak. Hala bunları yaşatmamız ve nesillere aktararak devam ettirmemiz büyük bir kazanım. Bu değerlerin yaşadığını ve kuşaktan, kuşağa aktarıldığını görmek sevindirici bir durum. 

Hayırsever Aksu ve Aksuluları bu konuda takdir ve tebrik ediyoruz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.