Ziziç ve Pedro ile yollar ayrılıyor

Başkan Gencer, “Her iki oyuncu ile yolları ayırıyoruz. Atiba defterini kapattık. Şimdi önemli yıldız oyuncunun peşindeyiz" dedi.

31 Temmuz 2013 Çarşamba 13:18
Ziziç ve Pedro ile yollar ayrılıyor

Antalyaspor, savunma ve orta alanda görev yapan 2 oyuncusu Ziziç ve Petr Janda ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Antalyaspor yönetimi, 2 sezon önce transfer edilen ve geçen sezon forma giyen Ziziç ve Petr Janda'nın menajerlerini kulübe davet etti.

VEDA GÖRÜŞMESİ BUGÜN
Başkan Gültekin Gencer, iki oyuncuya da bugüne kadar verdikleri hizmetten dolayı teşekkür edeceklerini, bu nedenle menajerleri kulübe davet ettiklerini söyledi. Gencer, “Bugün öğleden sonra tesislere gelecek olan her iki oyuncunun menajeri ile el sıkışacak ve teşekkür edeceğiz" dedi.


BİR YILDIZ GELİYOR
Antalyaspor'da, Atiba'nın transferinin rafa kalkmasından sonra ibre, bir yıldız futbolcuya çevrildi. Başkan Gencer, adını sadece teknik direktör Samet Aybaba ile paylaştığı önemli bir oyuncu ile temasta olduğunu belirterek, “Ferdinand'ın yanına stoper ve ön liberoda görev alacak yıldız oyuncuyu da alıp transferi kapatacağız" dedi. 

Son Güncelleme: 31.07.2013 13:44
Anahtar Kelimeler:
AntalyasporZiziçPedro
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.