Yüzme kursuna 8 günde 1153 kayıt

 KEPEZ Belediyesi Yaz Spor Okulu Yüzme branşına 8 günde 1153 kişi kayıt yaptırdı.

08 Haziran 2018 Cuma 16:15
Yüzme kursuna 8 günde 1153 kayıt

1 Haziran'da kayıtlara başlayan Kepez Belediyesi Yaz Spor Okullarına yoğun ilgi devam ediyor. 10 branşta başlatılan kayıtlarda en çok ilgiyi yüzme branşı görüyor. 8 günde 1153 öğrencinin kayıt yaptırdığı yaz spor okulu yüzme branşında kota 1500 kişi ile sınırlı.

2 ay boyunca ücretsiz hizmet verecek spor okulu yüzme branşına kısa sürede kayıtların dolacağını belirten Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, "Ücretsiz spor okullarımızdan herkesin faydalanmasını istiyoruz. Ayrıca çocuklarımızın mutluluğu da bizim için önemli. Onların rahat, kaliteli ve güvenli spor yapmaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yaz çok eğlenceli geçecek. Yetenekli olanları da Kepezspor'un alt yapısına katarak hem lisanslı sporcumuz yapacağız hem de geleceğin yıldızları olmaları için çaba sarf edeceğiz" dedi.

Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu'nda devam eden kayıtlardan faydalanmak için öğrencinin kimlik fotokopisi, başvuru formu ve idrar tahlili vermesi zorunlu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.