Yükseliş'ten çifte şampiyonluk

SERİK Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları'nın voleybol takımları, Antalya'da düzenlenen şampiyonada 'genç kız' ve 'yıldız kız' kategorilerinde il birincisi oldu.

24 Ocak 2017 Salı 11:34
Yükseliş'ten çifte şampiyonluk
Serik'te 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Organizasyonu kapsamında düzenlenen turnuvada şampiyonu olan Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı ile Yükseliş Koleji Yıldız Kız Voleybol Takımı geçen hafta başlayan müsabakalarda Serik'i Antalya'da temsil etti. Zorlu geçen elem maçlarının ardından her iki takım da final grubuna kalmayı başardı. Tek devreli lig usulüne göre oynan müsabakalar sonucunda Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı 2 galibiyet 1 mağlubiyet ile grupta 6 puan toplayarak şampiyonluğa ulaştı. Yıldız Kız Voleybol Takımı ise grupta oynadığı 3 müsabakayı da Antalya şampiyonluğuna ulaştı. Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı ve Yükseliş Koleji Yıldız Kız Voleybol Takımı kendi kategorilerinde Antalya'yı temsilen bölge elemelerine katılacak. 

Son Güncelleme: 24.01.2017 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.