Yükseliş hentbolde Antalya şampiyonu

SERİK Yükseliş Koleji Anadolu Lisesi Hentbol Takımı, Antalya şampiyonu oldu.

19 Ocak 2017 Perşembe 15:39
Yükseliş hentbolde Antalya şampiyonu
Serik Özel Akdeniz Yükseliş Koleji Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi Hentbol Takımı, il müsabakaları elemeleri sonucu finale kaldı. Finalde Doğa Koleji'ni 28-19'luk skorla yenen Yükseliş Anadolu Lisesi, il birinciliğini elde etti. Şampiyon takıma kupa ve madalyası törenle verildi.

Okul Müdürü Halil Topçuoğlu, dünya şampiyonu armasını taşıyan bir okul olduklarını belirterek, "O öğrencilerimizin çoğu artık üniversiteli. 'Bu yıl ne yaparlar' sorusunu birçok kişi sormuştur. İşte ilk cevabı, yine yeni yeniden Antalya şampiyonuyuz. Biz yine dünya şampiyonu olmak istiyoruz, bunun için çalışıyoruz. Dünya şampiyonu, dünya şampiyonluğu ister. Biz böyle düşünüyoruz. Bu zor bir süreç ama çalışarak başaracağız. Yeniden bu başarıyı yakalamak arzusuyla çalışıyoruz" dedi.

Beden eğitimi öğretmeni Mutlu Şahin de "Spor ve sporcuya verilen destekten dolayı okul yönetimine teşekkür ederim. Başarılarımız diğer spor dallarında da artarak devam edecek" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 19.01.2017 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.