Yönetim uğurlayacak

Teknik heyet ve futbolcular yönetim kuruluyla birlikte öğle yemeği yiyecek. Başkan Gencer, “Yöneticilerin tamamı Arena'da, tribünde olacağız" dedi.

10 Eylül 2013 Salı 13:01
Yönetim uğurlayacak
Medical Park Antalyaspor sezonun 4'üncü haftasında cuma akşamı TT Arena'da Galatasaray ile oynayacağı karşılaşma için bugün (Çarşamba) İstanbul'a gidiyor. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla öğle yemeğinde bir araya gelecek, daha sonra da takımı İstanbul'a uğurlayacak. Son taktik idmanını Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapan kırmızı beyazlı takım, son çalışmayı perşembe günü İstanbul'da gerçekleştirecek ve kampta maç saatini bekleyecek.

TAM KADRO ARENA'DAYIZ
Başkan Gültekin Gencer, takımı yönetim kurulu üyelerinin uğurlayacağını, cuma akşamı da yöneticilerin tamamının TT Arena'da takımın yanında olacağını belirtti. Gencer “Biz de büyük camiayız. Bizim de yıldız oyuncularımız var. Kazanmayı kim daha çok isterse o takım kaybetmez. Kazanırsak sürpriz olmaz. Teknik heyet ve oyuncularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Her deplasmanda takımın yanında olma geleneğini İstanbul'da da sürdüreceğiz. Yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımızın tamamı İstanbul'a gidecek" dedi.

İSTANBUL-ANTALYA-ANKARA
Antalyaspor, cuma akşamı oynanacak Galatasaray maçının ardından Antalya'ya dönecek. Şimşek 22 Eylül'de yine deplasmanda oynayacağı Eskişehir maçı için, Ankara'ye gidecek ve Rixos Otel'de kampa girecek. Evinden bir süre uzak kalacak olan Antalyaspor, ligin 6'ncı haftasında 29 Eylül'de Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynayacağı Beşiktaş maçında taraftarıyla buluşacak. 

Son Güncelleme: 11.09.2013 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.