Yılmaz'dan hakem Ulusoy'a sert tepki

Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Mustafa Yılmaz, FT Antalyaspor-Beşiktaş karşılaşmasını yöneten hakem Alper Ulusoy'a sert tepki gösterdi.  

04 Şubat 2021 Perşembe 09:03
Yılmaz'dan hakem Ulusoy'a sert tepki

ANTALYA (İHA) 
  Yılmaz, " Bu akşam puan mücadelesine çıktığımız Beşiktaş karşısında aldığımız beraberlik, kararlılığımızın, mücadelemizin ve azmimizin karşılığını alamadığımız bir müsabaka olarak hafızalardaki yerini alacaktır. Hafızalarımızdan silinmeyecek olan bir başka isim ise karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy olacak" dedi. 
  Müsabakanın 70’inci dakikasında Ulusoy’un verdiği kararla oyun kurallarına göre değil, formanın rengine göre karar  verildiğini bir kez daha ispat ettiğini söyleyen Yılmaz, "Lehimize verilmesini beklediğimiz faulün aleyhimize verildiği yetmezmiş gibi, bir de oyuncumuzun kırmızı kartla oyundan atılmasının Türkçe’de karşılığını bulamıyoruz" dedi. 
  Bir başka pozisyonda rakibin 10 kişi kalmasını beklerken ‘devam’ kararının bu oyunun bu şartlarda daha ne kadar oynanabileceği ile ilgili endişeleri artırdığını söyleyen ve Antalyaspor'un hakkını arama konusunda asla geri adım atmayacağının altını çizen Yılmaz, hiç vakit kaybetmeden her takıma eşit yakınlıkta olduğuna inandıkları Türkiye Futbol Federasyonu’na, Antalyasporlu oyuncu Veysel’in kartının iptali ile ilgili başvuru yapacaklarını açıkladı. Yılmaz, "Hakem Alper Ulusoy ile ilgili talebimiz ise, bırakın bizim maçımızı, bir daha Türkiye’de hiçbir maç yönetmemesidir. Haklı talebimizin sonuna kadar arkasında duracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır" ifadelerini kullandı.                         

Son Güncelleme: 04.02.2021 09:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.