Yeni sezon öncesi ilk sınav

SÜPER Lig'de yeni sezon hazırlıkları için tesislerindeki kamp sürecindeki çalışmalara izin arası veren Fraport TAV Antalyaspor, yarın yeniden çalışmalara başlayacak. Kırmızı beyazlıların, 31 Ağustos'ta ilk maçta Fenerbahçe ile karşılaşacağı turnuvada yeni transfer Nuri Şahin'in forma giymesi bekleniyor.

25 Ağustos 2020 Salı 15:18
Yeni sezon öncesi ilk sınav

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) 

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde sürdürdüğü yeni sezon hazırlık kampında teknik direktör Tamer Tuna futbolcularına iki günlük izin verdi. Yarın tesislerde yeniden bir araya gelecek kırmızı beyazlılar çalışmalarına devam edecek. Kuvvet, dayanıklılık ve kondisyon çalışmalarına ağırlık veren Fraport TAV Antalyaspor, taktik çalışmalarıyla yeni sezona iyi başlamayı hedefliyor. Kırmızı beyazlılar tesislerinde iki günlük çalışma sonrası İstanbul'a gidecek.



PODOLSKİ İLE SERDAR GÜRLER OYNAMAYACAK
Yeni sezon öncesi ilk sınavını İstanbul düzenlenecek turnuvada verecek kırmızı beyazlılar, ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor'da tedavisi devam eden Serdar Gürler, Bahadır Öztürk ile Podolski, ümit milli takım aday kadrosuna çağrılan Doğukan Sinik ile Bünyamin Balcı  forma giyemeyecek. Yeni transfer Nuri Şahin'in turnuvada ilk defa forma giymesi bekleniyor.  31 Ağustos'ta başlayacak The Land Of Legends Cup'ta Fraport TAV Antalyaspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor yer alacak. Kırmızı beyazlılar ilk maçında Ülker Stadyumu'nda 31 Ağustos'ta Fenerbahçe ile karşılaşacak. Turnuvanın üçüncülük maçı 4 Eylül, finali de 5 Eylül'de oynanacak.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.