Yaz okulunda yeni trend; Muay Thai

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Yaz Spor Okulu kapsamında bu yıl ilk kez açtığı Muay Thai branşına ilgi beklenenden fazla oldu. Haftanın 3 günü Atatürk Spor Salonu'ndaki Muay Thai salonunda çalışan yaşları 7-18 arasındaki yaklaşık 150 çocuk ve genç, bu branşın taktik kuralları ve teknik bilgilerini alıyor.

03 Ağustos 2013 Cumartesi 13:12
Yaz okulunda yeni trend; Muay Thai
YETENEKLİ ÇOCUKLAR VAR
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Muay Thai Antrenörü Yasin Urlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren sporcular, zaman zaman öğrendiklerini kendilerini ziyarete gelen ailelerine gösteri maçları yaparak gösteriyorlar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ise Muay Thai branşında yeni şampiyonluk çıkarmayı hedeflerini söyledi. 



Son Güncelleme: 03.08.2013 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.