'Vurduk ama indiremedik'

Medical Park Antalyaspor camiası, Gaziantep'te kaçırılan galibiyete üzülüyor.

26 Ağustos 2013 Pazartesi 12:23
'Vurduk ama indiremedik'
Sayısız pozisyon üreten, bir topu da direkten dönen kırmızı beyazlı takımın rakibi karşısında sergilediği tempolu futbol, başta teknik direktör Samet Aybaba olmak üzere herkesi sevindirdi. Teknik direktör Aybaba, basın toplantısından çıktıktan sonra ayaküstü yapılan sohbette, 90 dakikayı kısaca özetledi, "Vurduk ama indiremedik" dedi.

BURSA HAZIRLIĞI BAŞLADI

Hakem kararıyla ilgili yorum yapmaktan kaçınan Aybaba, şöyle devam etti: “Şimdi bunları unutup, son derece zorlu geçeceğini düşündüğüm Bursa maçına yoğunlaşacağız. Bursaspor'u 1-1 biten Galatasaray maçında dikkatle izledik. Tedbirimizi alacağız." Antalyaspor, Bursa maçının mesaisine hafif ter idmanıyla başladı. Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki ilk çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü. Şimşek, cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacak.

Son Güncelleme: 26.08.2013 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.