Vederson geliyor

Antalyaspor'un yeni transferi, idmanlardaki performansıyla Gaziantep maçı için 'Hazırım' mesajı verdi. Aybaba, savunmanın solu için tecrübeli oyuncuyu düşünüyor.

21 Ağustos 2013 Çarşamba 13:10
Vederson geliyor
Medical Park Antalyaspor'un Bursaspor'dan transfer ettiği ve maç başı anlaştığı Gökçek Vederson, idmanlardaki yüksek performansı ile Gaziantepspor maçı öncesi 'Hazırım' sinyali verdi. Teknik Direktör Samet Aybaba, sezonun ilk haftasında hazır olmadığı için görev vermediği Brezilya asılı futbolcuya Gaziantepspor karşılaşması için 'Hazır ol' talimatı verdi.

Teknik Direktör Samet Aybaba, Antalyaspor savunmasının solunda görev yapacak olan Vederson'un idman açığını kapattığını, oynamaya hazır olduğunu söyledi. Aybaba, “Tecrübesi ve kalitesine inandığım bir oyuncu. Antalyaspor'a katkı sağlayacak. İlk hafta henüz hazır olmadığı için görev vermedim. Ama, bir aksilik olmadığı takdirde Gaziantep'te formayı giyecek" dedi. Tecrübeli oyuncu ise verilen şansı en iyi şekilde kullanacağını kaydetti. 

Son Güncelleme: 21.08.2013 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.