Üniversiteli Avrasya Şampiyonu

 AKDENİZ Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencisi İsmayıl Mammadov, Eurasian Championship organizasyonunda Karma Dövüş Sanatları kategorisinde Avrasya Şampiyonu oldu.

26 Ekim 2017 Perşembe 15:12
Üniversiteli Avrasya Şampiyonu

Azerbaycan'ın Sumgayıt şehrinde düzenlenen Avrasya Şampiyonası'na 16 ülkeden 350 sporcu katıldı. Kıyasıya geçen mücadelede Turizm Fakültesi öğrencisi İsmayıl Mammadov, Karma Dövüş Sanatları kategorisinde şampiyonluk elde etti. Küçük yaşlardan beri spor yaptığını ve daha önce de farklı yarışmalardan şampiyonluk elde ettiğini söyleyen Turizm İşletmeciliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi İsmayıl Mammadov, “5 kez Azerbaycan şampiyonluğu ayrıca Kafkas, Avrupa ve Avrasya şampiyonluğu kazandım. Önümüzdeki dönemde 28 Kasım- 2 Aralık tarihleri arasında Ukrayna'da yapılacak dünya şampiyonasına hazırlanıyorum. Hedefim dünya şampiyonu olmak. Bu süreçte bana destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.