Türkiye Su Jeti Şampiyonası Antalya'da başladı

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Su Jeti Şampiyonası'nın 2'nci yarışı Antalya'da başladı.

02 Ağustos 2014 Cumartesi 15:20
Türkiye Su Jeti Şampiyonası Antalya'da başladı
Konyaaltı Plajı'ndaki şampiyonaya yerli-yabancı 50 sporcu katılıyor. Çekişmeli geçen yarışın bugünkü programında serbest ve sıralama antrenmanları yapıldı.. Yine bugün Yamaha Stock Slalom, Yamaha Stock Drag ve Women Class yarışları da gerçekleştiriliyor. Yarışın yarınki programında Drag Open Class, Open Class Slalom, Pro Endurance Balkan Cup, Flyboard Cup ve Free Style yarışlarının yapılacağı açıklandı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Hamit Dizman, bu yılki organizasyonu dünya barışına adadıklarını hatırlatarak, şöyle dedi:

"Düzenlediğimiz her etkinliği bir toplumsal farkındalık projesiyle destekliyoruz. Bu yarışı da dünya barışına adadık. Başta Filistin ve Gazze olmak üzere, Suriye, Irak ve Mısır gibi ülkelerde yaşanan ateş çemberine dikkati çekmek istiyoruz."

Bu arada, yarışlara destek olmak amacıyla Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da şov amaçlı bir gösteri yapacak. 

Son Güncelleme: 02.08.2014 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.