Turkish Airlines Open 2014" ikinci gün atışları başladı

PGA European Tour'un final serisi ayaklarından, Türk Hava Yolları ana sponsorluğundaki turnuvanın yağmur nedeniyle ara verilen ikinci gün atışları başladı.

15 Kasım 2014 Cumartesi 09:58
Turkish Airlines Open 2014
PGA European Tour'un final serisi ayaklarından, Türk Hava Yolları ana sponsorluğundaki "Turkish Airlines Open 2014" turnuvasının yağmur nedeniyle ertelenen ikinci gün yarışlarına devam edildi.

Belek Turizm Merkezi'ndeki The Montgomerie Maxx Royal Otel'in sahalarında yapılan yarışlar, yağmur nedeniyle 78 oyuncudan hiçbirinin 18 çukuru tamamlayamadığı için ikinci gün yarışlarını sporcular kaldıkları çukurlarda sürdürdü.

Bir saat gecikmeli başlayan yarışlarda, geçen yılın şampiyonu Victor Dubbuisson, Lee Westwood ve Sergio Garcia gibi dünyanın en iyi oyuncularının aralarında bulunduğu 75 yabancı ve 3 Türk golfçü yer alıyor.

Turnuva, yarın sona erecek. 

Son Güncelleme: 15.11.2014 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.