Teniste ödüller sahiplerini buldu

MANAVGAT Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) ve Manavgat Tenis İhtisas Kulübü (MATİK) tarafından düzenlenen 4'üncü MASİAD - MATİK Cumhuriyet Tenis Turnuvası'nda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

10 Aralık 2016 Cumartesi 09:58
Teniste ödüller sahiplerini buldu
MASİAD-MATİK Cumhuriyet Tenis Turnuvası ödül töreni ve kokteyli, Manavgat Tenis İhtisas Kulübü kortlarında gerçekleştirildi. Törene Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, Akdeniz Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, tenis oyuncuları ve davetliler katıldı.

MASİAD Başkanı Turgay Akar; 2016 yılında yaşanan krizin her kesimi olumsuz etkilediğini belirterek, bu süreçte iş adamları olarak kendi aralarındaki iletişimin, dayanışmanın artması için bu organizasyonlara devam edeceklerini söyledi. Manavgat'ın ekonomisinin her geçen gün büyüdüğünü belirten Akar, "Bu ekonomik büyümenin yanında sosyokültürel yapının da büyümesi gerekiyor. Biz de buna inanıyoruz ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Bu bağlamda yıllardır yapmış olduğumuz organizasyonlarımız var, geleneksel tenis turnuvamızın yanında, Orman İşletme Müdürlüğümüz ile birlikte fidan dikme etkinliğimiz var. Biz Manavgat'ın sosyokültürel yapısının ekonomik yükseklik ile aynı seviyeye çıkmasını istiyoruz" dedi.

MANAVGAT ÜNİVERSİTESİ VURGUSU
MATSO Turizm Fakültesi eğitime açılarak ilk öğrencilerini kabul etmesinin önemli olduğunu kaydeden Başkan Akar, şunları kaydetti:
"Toplumların geleceği için eğitim olmazsa olmazlardan birisidir. 4 yıl boyunda Meslek Yüksek Okulunda derslere girdim, oradaki sıkıntıları gördük. İnşallah fiziki anlamda daha düzgün şartlarda, Manavgat'ın geleceğine yön verecek gençlerin yetişeceği bir okul olacak. Bununla kalmayıp, inşallah 2 tane daha fakülte yaparak, 3 fakülte, 1 yüksekokul ile Manavgat önümüzdeki yıllarda üniversite ile kucaklaşacak. Bu üniversiteyi de kurabilirsek, ki biz buna inanıyoruz, Manavgat bunun altından kalkabilir, Manavgat'ın nüfusu, ekonomik yapısı bunları kaldırır."
Açılış konuşmalarının ardından turnuvada kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri verildi. 

Son Güncelleme: 10.12.2016 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.