Sultanlar Denizli'ye hazırlanıyor

VOLEYBOL Bayanlar 2. Lig'de mücadele eden Kepez Belediyespor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Denizli Gençlik Hzm. karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

25 Kasım 2016 Cuma 11:36
Sultanlar Denizli'ye hazırlanıyor
Geçen hafta sahasında Ayvalıkgücü Belediyesi'ni set vermeden mağlup eden Kepez Belediyespor, ara vermeden hafta sonu oynayacağı karşılaşma hazırlıklarına başladı. Yeni hocası Süleyman Akay ile çıktığı ilk karşılaşmada galibiyet alan Kepez'in Sultanları, pazar günü Denizli deplasmanına konuk olacak. Maç hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Sultanlar, antrenmanda hırsları ile dikkat çekiyor.
Teknik Direktör Süleyman Akay, “Geçen hafta seyircimiz önünde güzel bir galibiyet aldık. Fakat artık bu maç geride kaldı ve Denizli Gençlik Hzm. karşılaşmasına odaklandık. Denizli deplasmanından da galibiyetle dönüp, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi. 

Son Güncelleme: 25.11.2016 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.