Spor okullarında 2 yeni branş

MURATPAŞA Belediyesi, ilkbahar dönemi spor okulları programına 9- 14 yaş grubuna yönelik su topu ve 3 spor salonunda birden düzenlenecek futsal kursları eklendi. Kurslar, 5 Şubat'ta başlayacak.

09 Ocak 2018 Salı 12:40
Spor okullarında 2 yeni branş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın, her çocuğun istediği spor dalında temel eğitim alması, yetişkin nüfusun sporu hayatın bir parçası haline getirmesi üzerine kurguladığı 'sporda toplumcu yaklaşım modeli'nin en büyük organizasyonu spor okullarında ilkbahar dönemi başlıyor.

KAYITLAR 15 OCAK'T
 

İlkbahar dönemi spor okulları çocuk ve genç gruplar için 19, yetişkin nüfus için ise 10 branşta 5 Şubat Pazartesi başlayacak. 15 Ocak'ta kayıtları açılacak spor okulları programına bu dönem 2 yeni branş eklendi.

KONTENJANLA SINIRLI

Çocuk ve genç grupları için futbol, tenis, basketbol, hentbol, voleybol, jimnastik gibi branşların yanı sıra bu dönemde su topu branşı da programa alındı. Süleyman Erol Yüzme Havuzunda düzenlenecek su topu kursları, 9- 14 yaş grubuna yönelik olacak. Cumartesi, pazar günleri 15.00- 16.00 saatleri arasında yapılacak antrenmanlara ise yüzme bilen çocuklar kabul edilecek. Su topu kurslarının kontenjanı 50 ile sınırlı.


SALON FUTBOLU

Muratpaşa Belediyesi'nin ilkbahar dönemi spor okulları programına ilk kez dahil edilen bir diğer branş ise futsal yani salon futbolu oldu. Yetişkin ve 10 - 16 yaş grubu için açılacak futsal kursları 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Namık Kemal Ortaokulu ve Dilşad Refizade İlköğretim Okulu spor salonlarında gerçekleştirecek.

Çocuk ve genç yaş grubu için programlar, hafta sonu 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda 12.00 - 14.00 saatleri arasında düzenlenecek. Yetişkin gruplar için ise program diğer salonlarda pazartesi, salı çarşamba ve perşembe günleri 18.00 - 20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Son Güncelleme: 09.01.2018 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.