Şimşek telafi peşinde

Pazar akşamı yapılan antrenmanı izleyen Antalyalı futbolseverler, oyuncuların daha hırslı, daha mücadeleci oynamalarını istedi. Aybaba, “Hırs ve mücadele futbolcuyu öne çıkaran faktörlerdir. Şimdi Gaziantep'i tüm detayları ile analiz ediyoruz" dedi.

19 Ağustos 2013 Pazartesi 12:20
Şimşek telafi peşinde
Medical Park Antalyaspor, Kayseri Erciyes karşısında sergilenen isteksiz ve kötü oyunun üzüntüsü unutmaya çalışıyor. Hasan Subaşı Tesisleri'nde Gaziantep maçının ilk antrenmanını izleyen futbolseverler, oyuncuların daha hırslı, istekli ve arzulu futbol oynamalarını istiyor. Teknik heyet ve futbolcuların üzgün oldukları gözlenen ilk idmanda, Gaziantep maçının provası gerçekleşti. Teknik Direktör Samet Aybaba, idman öncesi futbolcularla yaptığı sohbet toplantısında oynanan Kayseri Erciyes maçı ile oynanacak olan Gaziantep karşılaşmalarının bir değerlendirmesini yaptı.

MAZERET ÜRETMEYECEĞİZ
Teknik Direktör Samet Aybaba, geride kalan maçın yorumunu yapmanın önemli olmadığını, ancak eksiklerden ders çıkarmak gerektiğini savundu. Aybaba, şöyle konuştu: “Hırs ve mücadele seviyesinin yükselmesi, bir futbolcuyu öne çıkaran faktörlerdir. Kayseri Erciyes maçında bundan uzak kaldık. Aşırı sıcak iki takımın oyununu da etkiledi, ancak burada mazeret üretmek istemiyoruz. Para ödeyip tribüne gelen futbolsever, takımından iyi futbol ve iyi sonuç bekler, bu onların doğal hakkıdır. Şimdi bütün bu eksikleri dikkate alıp Gaziantep maçına hazırlanıyoruz. Rakibi tüm detayları ile analiz ediyoruz. Kaliteli ve yetenekli oyuncularımdan iyi işler bekliyorum." 

Son Güncelleme: 19.08.2013 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.