Şimşek Isparta'da terliyor

Antalyaspor, 2013-2014 sezonunun ilk haftasında oynayacağı Kayseri Erciyes maçına Isparta'da hazırlanıyor.

13 Ağustos 2013 Salı 13:28
Şimşek Isparta'da terliyor
Kırmızı beyazlı takım, perşembe günkü idmanın ardından Antalya'ya dönecek ve Hasan Subaşı Tesisleri'nde kampa girecek. Teknik direktör Samet Aybaba, cuma saat 21.45'te oynanacak karşılaşma için sahaya süreceği kadro üzerinde çalışıyor.

Kırmızı beyazlı takımın antrenmanlarına sakatlığı henüz düzelmeyen Deniz Barış, milli maç için ülkesine giden Sammy Ndjock ve U21 Takımı'na çağrılan Emrah Başsan katılmıyor. Antrenmanda hayli neşeli oldukları gözlenen futbolcular, Samet Aybaba yönetiminde bol bol çapraz koşu ve uzaktan şut çalıştı. Teknik direktör Aybaba, “Oyuncuların performansları en üst seviyeye ulaştı. Şimdi bunları sahaya yansıtmalarını bekliyoruz. Kayseri Erciyes maçına ruhen ve bedenen dört dörtlük hazırız" dedi. 

Son Güncelleme: 13.08.2013 14:07
Anahtar Kelimeler:
AntalyasporIsparta Kampı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.