Şimşek: 3 puan almaya gidiyoruz

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, "Buca maçına 3 puan almak için gidiyoruz. Şampiyon olmak istiyorsak bundan sonraki maçlarımız kayıpsız geçmek zorundayız" dedi.

17 Mart 2015 Salı 16:21
Şimşek: 3 puan almaya gidiyoruz
PTT 1. Lig'de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Antalyaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarına devam etti. Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Yusuf Şimşek gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı beyazlı takım, koşu, top kapma ve pasın ardından çift kale maç yaptı. Top kapma ve pas çalışmasında Yusuf Şimşek de futbolcularıyla oynadı. Maçın ardından da galibiyet elde eden takımın oyuncuları sahada fotoğraf çekerek, eğlenceli vakit geçirdi.

Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yusuf Şimşek, kazanmaları gereken Adana Demirspor maçının berabere bittiğini dile getirdi. Takımın oyun ve fizik kapasitesinin her geçen gün daha iyi olduğuna değinen Şimşek, kazanılan her puanın değerli olduğunu söyledi. Deplasmanda Bucaspor ile zor bir maç oynayacaklarını dile getiren Şimşek, "Buca maçına 3 puan için gidiyoruz. Puan değil 3 puan almaya gidiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Eğer şampiyon olmak istiyorsak bundan sonraki maçlarımızı kayıpsız geçmek zorundayız" dedi.

Lider Kayserispor ile 10 puan fark bulunduğunu kaydeden Şimşek, teknik direktör olarak en yüksekte yer almayı hedeflediğini anlattı. Lig sonuna kadar 10 maç ve kazanılması gereken 30 puan olduğuna dikkati çeken Şimşek, "Geldiğimizde puan farkı bu kadar yoktu. 30 puan var, almaya çalışacağız. Kayserispor, Adana Demirspor, Osmanlıspor ne alır bilmem ama biz her maçı almak için çıkacağız. Hedefimizden şaşmadık. Biraz zor olacak ama şampiyonluklar kolay kazanılmıyor. Biz sonuna kadar çalışacağız" diye konuştu.

Antalyaspor'un kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu belirten Şimşek, sahada daha agresif ve mücadeleci olmaları gerektiğini söyledi. Çalıştırdığı her takımda rotasyon yaptığını aktaran Şimşek şunları söyledi:

"Rotasyon yine olacak. Geçen hafta Diarra oynamadı. Bundan sonra oynayacağının garantisi yok. Hiçbir futbolcunun oynayacağının garantisi yok. Ben antrenmanda bakıyorum kim daha çok Antalyaspor için bir şey yapmak istiyorsa onlarla devam ederim. Kimsenin ayrıcalığı yok. Benim için her futbolcu aynıdır. Skoru koruma düşüncesinden dolayı futbolcular ister istemez bilinçaltı geriye yaslanıyor. Ben her şeye açığım gol atamaz, kendi kalesine gol atar, pas atamaz ama sadece bir şeye kızarım mücadele etmeyen oyuncuyla işim olmaz."

Son Güncelleme: 17.03.2015 20:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.