Sevinç ve hüzün

Aybaba “Böylesi büyük maçlarda yakaladığımız her türlü fırsatı iyi değerlendirmek gerekir" dedi ve ekledi: Şimdi Eskişehir'i düşünüyoruz.

16 Eylül 2013 Pazartesi 12:02
Sevinç ve hüzün

Medical Park Antalyaspor'da, Galatasaray karşısında alınan 1 puandan çok, kaçan 3 puanın üzüntüsü yaşanıyor. Tita'nın müthiş golüyle öne geçen, ancak Drogba'nın golüyle sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kalan Antalyaspor'da taraftarından teknik heyete, yöneticisinden futbolcusuna ve çalışanına kadar herkes alınan 1 puandan çok kaçırılan galibiyete yanıyor.

ŞİMŞEK ANKARA'YA GİDİYOR
Galatasaray maçının artık geride kaldığına dikkat çeken teknik direktör Samet Aybaba, “Şimdi Eskişehir'e yoğunlaşmak zorundayız" dedi. Eskişehir maçının hazırlıklarına pazar ve pazartesi akşamı yaptığı idmanla start veren kırmızı beyazlı takım, yarın sabah Ankara'ya gidiyor. Aşırı sıcaklardan kaçan Antalyaspor, Eskişehir maçının son hazırlıklarını Başkent'te sürdürecek. Cuma akşamı Eskişehir'e geçecek olan Antalyaspor, cumartesi günü oynayacağı maçın ardından kente dönecek.

BAROS VE FERDİNAND DÖNDÜ
Galatasaray maçından sonra 2 günlük izinlerini ülkelerine giderek değerlendiren Milan Baros ve Anton Ferdinand, son antrenmana katıldı. Sakatlığı devam eden Saso Fornezzi ile sakatlıkları düzelen Musa Nizam ve Onur Tuncer düz koşu yaptı. Teknik Direktör Aybaba, saha içindeki oyun ve uyum anlamında her hafta biraz daha iyiye gittiklerini ifade etti. 

Son Güncelleme: 04.12.2019 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.