Serik'te nostalji futbol turnuvası

SERİK Belediyesi tarafından düzen futbol turnuvası, açılış maçıyla başladı.

26 Nisan 2016 Salı 15:08
Serik'te nostalji futbol turnuvası
Turnuvada, kamu kuruluşları, sivil toplum teşkilatları ve mahallelerden 40 takım mücadele edecek. 170 maçın oynanacağı turnuvanın açılış konuşmasını yapan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Çalık, şunları söyledi:



"Birlik beraberliğin sağlanmasının en önemli sacayaklarından olan spor organizasyonları, festivaller, şölenler toplumun bir araya geldiği, kitlelerin aynı noktada toplandığı bu tür organizasyonlar çok önemli, bizde bu amaçla böyle bir futbol turnuvası düzenledik. Burada önemli olan şampiyon olmak değil, sevgiyi ve saygıyı oluşturmak, insanlara örnek olmak. Trabzonspor, Fenerbahçe maçını izlediniz yaşanan olaylar sporun doğasına yakışmayan çok çirkin olaylardı. Öyle maç olacaksa, öyle başarı olacaksa olmasın daha iyi. Burada önemli olan birlik ve beraberlik mesajı vermek, oyun oynarken zevk almak, mutlu olmak. Sizlerden ricam çocuklarımıza güzel örnek olmanız, kavgasız, tartışmasız şölen havasında bir turnuva olmasını ümit ediyorum hepinize başarılar diliyorum." 



Turnuva, Kaymakam Rıfat Altan'ın ilk vuruşunu yaptığı Kaymaz Harita Spor ile Akça Alan Spor karşılaşmasıyla başladı.



Son Güncelleme: 26.04.2016 15:18
Anahtar Kelimeler:
Antalya Serik Futbol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.