Serik, Konyaaltı'nı farklı yendi

BÖLGESEL Amatör Lig 7'nci Grup maçında Serik Belediyespor, Konyaaltı Belediyespor'u 5-1 yendi.

26 Eylül 2016 Pazartesi 11:48
Serik, Konyaaltı'nı farklı yendi
Serik Belediyespor ile Konyaaltı Belediyespor arasındaki karşılaşma İsmail Ogan Stadı'nda oynandı. Ramazan Doğanay, Emre Karagel ve Buğur Han Güler hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmayı Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve eşi Hayrunisa Çalık da izledi. Serik Belediyespor taraftarının 'Burası Serik 3'üncü Lig için oyna' yazılı pankart açtığı karşılaşma öncesi Başkan Ramazan Çalık, hakemler ve takım kaptanlarına çiçek vererek başarı diledi.

Niyazi Kart yönetimindeki Serik Belediyespor maça hızlı başladı. 5'inci dakikada Abdullah Keleş'in golüyle 1-0 öne geçti. 15'inci dakikada Ömer Yavuz'un golüyle skor eşitledi: 1-1. 36'ncı dakikada Serik Belediyespor'dan Cumali Bulut attığı şık golle takımını 2-1 öne geçirdi. 62'nci dakikada Cumali Bulut kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti: 3-1. 73'üncü dakikada Ahmet Teker skoru 4-1'e getiren golü attı. 90'ıncı dakikada Mehmet Kaya'nın golü maçın skorunu belirledi: 5-1.
Serik Belediyespor 2 Ekim'de deplasmanda Sandıklıspor'a konuk olacak. 

Son Güncelleme: 26.09.2016 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.