Serik'in kupadaki rakibi Gaziantep FK

ZİRAAT Türkiye Kupası'nda Sancaktepespor'u penaltı atışları sonunda 5-4 eleyen Serik Belediyespor'un rakibi, Gaziantep FK oldu.

06 Kasım 2020 Cuma 16:26
Serik'in kupadaki rakibi Gaziantep FK

(DHA) - Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekimi, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Orhan Saka Salonu'nda yapıldı. Selçuk İnan ve Oğuz Çetin gibi futbolun ünlü isimlerinin de katıldığı kura çekiminde, TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem de hazır bulundu. Kura çekimi sonunda Serik Belediyespor'un rakibi, Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK oldu.

Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Ramazan Kaçar, “Zor bir kura çektik. İşimiz hiç kolay değil. Takımımıza güvenim tam. Gaziantep FK'yi kendi sahasında yenip, bir üst tura çıkmak istiyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 07.11.2020 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.