Serik Belediyespor'da görev dağılımı

 SPOR Toto 3'üncü Lig'de mücadele edecek Serik Belediyespor'da olağanüstü genel kurulun ardından seçilen yeni yönetim ilk toplantısında görev dağılımını yaptı.

13 Haziran 2018 Çarşamba 12:24
Serik Belediyespor'da görev dağılımı

Serik Belediyespor'un yeni yönetimi Serik'e bağlı Boğazkent Mahallesi'ndeki Serik Belediyesi Deniz Yıldızı Tesisleri'ndeki iftar programında bir araya geldi. Toplantıya Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık da katılırken, yeni yönetime başarı diledi ve 3'üncü Lig'de birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi temennisinde bulundu.


Kulüp Başkanı Ali Aksu, "Geçen hafta yapılan kongrede kulüp başkanlığına seçildik. Serik Belediyespor'u Bölgesel Amatör Ligi'nden (BAL) 3'üncü Lig'e çıkaran ve en büyük desteği veren başta Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, eski yönetim kurulu üyelerine, taraftarlar ve tüm halkımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu yıl 3'üncü Lig'de mücadele edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımızı hak ettiği yere getireceğiz. Yeni sezon öncesi tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Yönetim kurulu toplantısının ardından Asbaşkan Nebi Kır, başkan yardımcıları Recep Şamil Yaşacan, Mustafa Kara, Nida Gökoğlu ve Levent Konur, Genel Sekreter Bünyamin Okudan, Futbol Şube Sorumlusu İsmail Kökalışlar, Altyapı Sorumluları Ali Kumbul ve Yusuf Karasu, hukuk sorumlusu Ramazan Kaçar, muhasip üye Yusuf Akçehre, basın sözcüsü Namık Kemal Kılınç, sosyal medya sorumlusu Yunus Özparlar'dan oluştu. Kulüp Müdürlüğü'ne ise Halil Kirli, kulüp doktorluğuna Hüseyin Bankoğlu, güreş koordinatörlüğüne ise Hasan Teker görevlendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.