Serdar: Taraftarımızla Avrupa'ya gitmek istiyoruz

ANTALYASPOR'lu Serdar Özkan, Avrupa kupasını katılmak istediklerini belirterek, "Son 2 haftamızda taraftarımız bizi yalnız bırakmasınlar. Taraftarımızla Avrupa'ya deplasmana gitmek istiyoruz" dedi.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 13:37
Serdar: Taraftarımızla Avrupa'ya gitmek istiyoruz
Spor Toto Süper Lig'de 32'nci haftayı 52 puanla 5'inci sırada tamamlayan Antalyaspor, kalan maçlarını Avrupa kupasına katılma hedefiyle kazanmak istiyor. Antalyaspor'un deneyimli futbolcularından Serdar Özkan, lig bitimine 2 hafta kala çok kritik sürece girdiklerini anlattı. Trabzonspor'un 2 puan önünde yer aldıklarına değinen Serdar Özkan, "5'inci olursak düşüncemiz Avrupa'ya gitmek. Medipol Başakşehir, kupada Fenerbahçe'yi eledi, kupayı alırsa biz de 5'inci olursak Avrupa'ya gideceğiz" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ AVRUPA"
Antalyaspor'un fikstür avantajı bulunduğunu, deplasmanda Kasımpaşa, son hafta da evinde Gaziantepspor'la karşılaşacağını hatırlatan Serdar Özkan, şunları söyledi: "Trabzonspor'un da çok zorlu maçları var. Bizim hedefimiz 6 puanı da kazanıp Avrupa'ya gitmek. Şu an zaten Antalyaspor tarihinin en yüksek puanını toplamış durumdayız. Bu da bize çok büyük bir gurur veriyor. Bu şehrin Avrupa'ya çok yakışacağını düşünüyoruz. Antalya'yı Avrupa'da temsil etmek istiyoruz. Şu an çok iyi gidiyoruz, son 2 haftayı kayıpsız atlatıp inşallah Avrupa'ya gideceğiz."

TARAFTARA ÇAĞRI
Sezon boyunca taraftarın takımı çok iyi desteklediğini dile getiren Serdar Özkan, "Stadımızda seyirci ortalamasının üzerinde oynuyoruz her hafta. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmıyor. Son 2 haftamızda bizi yalnız bırakmasınlar. Taraftarımızla Avrupa'ya, deplasmana gitmek istiyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 22.05.2017 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.