Şansal: İnşallah biz çıkarız

 SERİK Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şansal, 2'nci Lig'e çıkma yolundaki mücadelelerine ilişkin, "Kim ne kadar iddialı ise biz de o kadar iddialıyız. 4 takım var bunun biri çıkacak. İnşallah biz çıkarız" dedi.

08 Mayıs 2019 Çarşamba 10:36
Şansal: İnşallah biz çıkarız

TFF 3. Lig 3. Grup'ta ilk 5'e girerek play-off oynama hakkını kazanan Serik Belediyespor, ilk maçını 10 Mayıs'ta kendi evinde Karacabey Belediyespor ile yapacak. İkinci maç ise 15 Mayıs'ta deplasmanda oynanacak. Play-off için hazırlıklarını sürdüren Serik Belediyespor'un Teknik Direktörü Mehmet Şansal, inandıkları bir kadroyla camiaya yakışır şekilde ses getirdiklerini ve bunun da kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, çok fazla yatırım yapmadan ellerindeki mevcut bütçeyi doğru kullanarak, fazla borçlanmadan ve kendi yağlarında kavrularak camia olarak çok büyük bir iş başardıklarını vurguladı.

'İKİ PLAY-OFF, BİR DE FİNAL MAÇI VAR'

Ligde hem başarı elde ettiklerini hem de oynadıkları futbolla çok konuşulan bir takım olduklarını kaydeden Mehmet Şansal, "Ligde diğer takımların takdirini kazandık. Takımların internet sitelerine bakıldığında başta Bayburt olmak üzere birçok takım bizim şampiyon olmamızı istedi. Bununla da gurur duyuyoruz. Bu süre zarfında artı ve eksilerimiz olmuştur ama geldiğimiz son nokta da bu yolun sonu değil tabii ki. Önümüzde iki play-off, bir de final maçı var. Kendimize soruyoruz. Bunu başarabilir ve aşabiliriz. Bir takım zorlukları aşarak kendimize yakışır şekilde ligi bitirebiliriz" dedi.

'BAŞARININ BÜYÜKLÜĞÜNÜN FARKINDA DEĞİLİZ'

Teknik ekip ve sporcular olarak kulübe yakışır şekilde yollarına devam edeceklerini söyleyen Mehmet Şansal, şöyle dedi:

"Bu sezon alınan puanlarda alın terimiz olmayan tek puanımız yok. Bununla beraber bu süreç içerisinde Serik için başarı bir yol oldu. Bu sene başarırsak seneye yeniden başarı isteyecek. Başarının kendisi de budur. Başarı bir yoldur. Allah kısmet ederse bu güne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımız için bir emniyet teşkil ediyor. Ama bu tip final maçlarını oynayan takımlar, hocalar bazı farklılıklar gösteriyor. Geriye doğru baktığımızda bu grupta profesyonel futbol kültürü yeni oluşmuş bir takımız. Filizlenen bir takımız. Buna rağmen başarının büyüklüğünün farkında değiliz, farkındalığını yaratamadık. Diğer takımlar üzerinde bunu yarattık ama yöremizde bunu yaratamadık. Çünkü yöre alıştı. Alışınca da sanki olağan bir şeymiş gibi geliyor. Grubumuzda şampiyon olan Bayburt takımı 32 yıl sonra 2'nci Lig'e çıktı. 32 yıl beklediler de çıktılar. Bizim daha önce 63 yıl bekleyip de buraya çıktığımız gibi. Biz ilk yılımızda Allah nasip ederse 2'nci Lig'e çıkma şansımız var. Bu da ne kadarlık iş yaptığımızın göstergesidir."

​​​​​​​

'BİZ BİR MUCİZE GERÇEKLEŞTİRDİK'

Taraftarsız takımların meyve vermediğine de işaret eden Mehmet Şansal, "O yüzden bu taraftar sahada futbolculara bu rüzgarı versin. 10 kişi de olsa bize 100 kişi gibi gelir. Bu tip maçlarda ikili maçlar telafisi olmayan maçlar. Final sayılır bunlar. Karacabey maçları burada ve orada final maçı sayılır. Burada önemli olan evimizde gol yemeden gol atmamız lazım. Onun için avantaj ve dezavantajları masaya yatıracağız. Grupta her takım birbirini tanıyor. Bunun üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. Kendi adıma söylüyorum. Biz bir mucize gerçekleştirdik. Bunun sonucunu futbolcularımız alacak. Ona göre transfer olacaklar. Serik Belediyespor kulübü oynadığı futbolla da kalitesini gösterdi. Cuma günü topyekun ortak paydada buluşup bize yakışır şekilde, mücadelemizi yapacağız. Allah ne nasip ettiyse o olur zaten. Yazılmışsa çıkarız. Yazılmamışsa çıkmayız. Kim ne kadar iddialı ise biz de o kadar iddialıyız. 4 takım var bunun biri çıkacak. İnşallah biz çıkarız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.